Exposició a Claret Serrahima

“La creativitat, com la vida, ha d’aportar honestedat, racionalitat, singularitat, una mica d’imaginació i, a poder ser, sentit comú.”
Claret Serrahima

Com a gran activista i home compromès ha participat activament en nombrosos projectes   culturals d’envergadura, alguns veritablement transcendents , docents i generadors d’opinió més enllà de la seva reconeguda professió com a dissenyador gràfic.

Als fonaments de la seva activitat i acció, a tots els nivells tant intel·lectuals com a l’hort o fent vi, hi trobarem sempre el gust i la passió per l’art en tota la seva dimensió expressiva i comunicativa, la seva necessitat del dibuix, de l’aprenentatge, del conreu de les habilitats manuals i de taller, de l’ofici.

Tot aquest món és present a les seves llibretes, als dibuixos, esbossos, escrits i assajos de projectes. D’ell s’ha dit que el seu treball no s’entén sense observar la seva afició al llapis i al paper.

claret_serrahima_1 claret_serrahima_2

Cercle Artistic de Sant Lluc
Palau Mercader
Mercaders 42, Barcelona
Fins dissabte 14 de noviembre
De dimarts a dissabte
De 17 a 20 h.

Més informació

A causa de certs problemes en el nostre blog aquesta notícia apareix fora de data però com al seu moment vam voler publicar-la no deixem de fer-ho. Gràcies per la vostra comprensió.

Debido a ciertos problemas en nuestro blog esta noticia aparece fuera de fecha pero como en su momento quisimos publicarla no dejamos de hacerlo. Gracias por vuestra comprensión.