Welcome to the Jungle

«La jungla és diversa, la il·lustració també. Ens movem entre infinitat d’estils, traços, formes, textures i colors, on cada il·lustrador vol deixar la seva empremta.»

En aquest concepte s’han basat els estudiants del posgrau d’Il·lustració Creativa i Tècniques de Comunicació Visual  d’EINA 2014-2015, coordinat per Philip Stanton  per a la seva exposició «Welcome to the Jungle». Els estudiants, provinents d’Espanya, Itàlia, Suècia, Mèxic, Brasil, Argentina, Bolívia i Xile, mostraran una selecció dels seus millors treballs realitzats durant el curs, i a més, pintaran un mural col·lectiu que també podrem veure a l’exposició.

Aquesta és una gran oportunitat per conèixer el treball d’il·lustradors emergents. No t’ho perdis!.

Il·lustradors: Anna Falcó, Angela Alcalá, Luis Bautista, Marta Castro, Roser Cussó, Bárbara de la Garza, André Stefanini, Carola Esteve, Mar Estrama, Laura Fernández, Daniella Ferretti, Julieta Gutnisky, Melisa López, Claudia Maldonado, Rita Martin, Gisela Navarro, Flavia Nicoletti, Federica Pavan, Itziar Reparaz, Marta Robledillo, Didac Rocho, Johanna Sellén, Irina Slimobich, Xènia Sorigué, Miquel Tura.

image

Exposició d’il·lustració creativa
Fins el 10 de setembre de 2015
Eina, Espai Barra de Ferro
Barra de Ferro 2, Barcelona

Obert de dilluns a dissabte de 16h a 20h
Tancat de l’1 al 31 d’agost.