Petit Festival

Petit vol ser un indret per parlar sobre disseny gràfic a Tarragona. El plantejament inicial que té Petit és el d’apropar-se a la disciplina de la comunicació gràfica des de les petites coses que fan estimar o repudiar la pràctica del disseny gràfic. Petit vol fugir també de les conferències hiperpreparades i previsibles i vol demanar als dissenyadors que ens parlin dels seus petits secrets com a comunicadors gràfics.

Petit pot ser-ho qualsevol persona interessada en la comunicació gràfica que vulgui passar un dia parlant o sentint parlar de disseny gràfic a Tarragona. Es podran inscriure telemàticament amb un preu assequible per fer front a les despeses del lloguer de la sala i les possibles remuneracions o despeses de desplaçament d’alguns dels tertulians convidats expressament. Tot i que es buscarà la màxima complicitat amb els dissenyadors i dissenyadores que volem que siguin Petits en aquesta edició 2015.

Petit consistirà en una sèrie d’intervencions de dissenyadors i dissenyadores gràfiques en diferents formats, amb conferències de 45 minuts de durada (aprox). Les conferències es distribuiran durant el matí i la tarda. Al migdia farem un vermut amb concert a la cafeteria adjacent al teatre.

11.00h __Senyor Estudi
12.00h __Oriol Miró 
16.00h __Raquel Quevedo
17.00h __Vasava 

La inscripció estarà oberta fins el dia 22 de maig de 2015, sempre que quedin places lliures. La inscripció permet l’accés a les conferències però no inclou àpats ni consumicions.

Places disponibles: 70
Preu de la inscripció: 20 euros (IVA inclós).
Dissabte 23 de maig de 2015
Cafè La Cantonada
Fortuny, 23
Tarragona

petit_tarragona_

 http://www.petitfestival.cat/