Tipus carisgràfics

Les cent i una cares de la tipografia. Amb aquest títol es pot visitar aquests dies una exposició que recull el treball i les propostes del dissenyador gràfic Jacint Domingouna galeria de retrats realitzats exclusivament amb les tipografies Garamond i Franklin Gothic.

 

Carisgràfics_1

Com es pot llegir en el blog de Jordi Ribas: Un mosaic humà habita els Tipus carisgràfics. Com en una avinguda molt transitada de la tipografia, desfilen cares reconegudes, rictus familiars, actors famosos, arquetips socials, gent dels oficis o fesomies que surten de l’imaginari i del contacte directe amb el carrer. No són ben bé retrats, sinó idees, conceptes, divertiments. Síntesis de l’absurd humorístic que treballen amb l’exageració dels tòpics acceptats i es manifesten com a caricatures satíriques d’uns personatges reals o ficticis.

Carisgràfics_2 Carisgràfics_3

 

 

Fins el 25 de maig
Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya
Paradis 5, Barcelona

Carisgràfics_4

Dimecres 29 d’abril
A les 19 h
Presentació del llibre Carisgrafies de Jacint Domingo

Mes informació