10 anys d’il·lustració professional per a nens i joves

«El Curs d’Especialització en Il·lustració per a Publicacions Infantils i Juvenils d’EINA ha complert amb èxit 10 anys i hem volgut celebrar-ho amb una ambiciosa exposició, en la qual hem tractat de reunir i mostrar la producció professional dels estudiants que van passar pel curs, en qualsevol àmbit relacionat amb la producció d’imatges per a infants i joves.

Com a resultat i per celebrar-ho, un centenar de professionals de la il·lustració comparteixen aquí, amb tots nosaltres, una selecció dels seus treballs. Ells són els autors d’una gran quantitat d’imatges que, en l’última dècada, han estat aplicades –en diverses parts del món– a llibres, revistes, multimèdia, marxandatge, disseny de productes, estampació, publicitat… i fins i tot s’han vist realitzades en forma de pastissos.

ilustracion_eina_

Espai Barra de Ferro
Barra de Ferro 2, Barcelona
Inauguració Dijous 19 de març a las 19 h
Exposició fins el 18 d’abril de 2015

Sessions Obertes
Dijous 9 d’abril a les 19h.
Taula rodona «Del treball de classe al llibre imprès».
Hi participen Edurne Lacunza, Bernat Muntés, Irene Savino, Lucía Serrano.

Dilluns 13 d’abril a les 19h.
Taula rodona «Il·lustradors i editors, dos punts de vista per a una mateixa passió».
Hi participen Joan Fernàndez (Negrescolor), Noemí Mercader, Allan Rabelo, Arianna Squilloni.

Dijous 16 d’abril a les 19h.
Taula rodona «Il·lustradors amb ganxo… i agent».
Hi participen Anuska Allepuz, Marta Costa, Isabel Martí, Sandra López.