En Barcelona, circunstancialmente

Circumstancialment, casualment, afortunadament… aquest cicle de conferències aglutina set personatges, intel·lectuals, dissenyadors que van arribar des de el mateix país, Argentina, al mateix lloc, Barcelona. Tots ells van fer de la nostra ciutat la seva i van revolucionar el món del disseny a la dècada dels 80. Tots ells segueixen aquí i formen part de la nostra història.

Elisava des dels seus programes del Màster en Disseny de Packaging i Màster en Disseny de Mobiliari, organitza aquest cicle de 7 conferències.

Norberto Chaves, América Sánchez, Jorge Pensi, Ricardo Rousselot, Alberto Liévore, Carlos Rolando i Mario Eskenazi ens mostraran a través dels seus projectes més emblemàtics els seus mètodes de treball i els aprenentatges que aquests els han aportat. Una transferència de coneixement  de luxe.

en barcelona circunstancialmente

Elisava
La Rambla 30-32
Totes les xerrades a les 19,15 h.

Dimecres 18 de març, Norberto Chaves
Dimecres 25 de març, América Sánchez
Dimecres 22 d’abril Ricardo Rousselot
Dimecres 29 d’abril, Alberto Liévore
Dimecres 6 de maig, Carlos Rolando
Dimecres 27 de maig, Jorge Pensi
Dimecres 10 juny, Mario Eskenazi