Showcases, ManterCase

Els dissenyadors gràfics ens hem d’actualitzar constantment per poder oferir un millor servei i assessorament als nostres clients. Per aquest motiu, l’ADG-FAD engega els Showcases, una col·laboració amb diverses empreses properes al sector i professionals, que ens aportaran el seu knowhow.

En aquesta ocasió, l’empresa Manter, referent en la producció de paper autoadhesiu per a l’etiquetatge, i la dissenyadora Isabel Cabello presentaran les seves experiències en el món de l’etiqueta fent especial esment a les etiquetes per a envasos d’oli, un dels sectors emergents.

Després de la presentació , els assistents podran intercanviar punts de vista durant el pica-pica amenitzat per Cerveses Moritz.

mantercase

Dijous 30 d’octubre
A les 12h

Aules B+C, Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries Catalanes 37-38, Planta -1)

Organitza: ADG-FAD i Manter
Activitat lliure fins a omplir aforament.
Reserva la teva plaça aquí