Creatus Dominus

El festival de disseny que neix per posar l’establishment del revés.
Creiem en que tot es pot fer d’una 
altra manera i ho demostrarem.
Creatus Dominus és un festival de disseny que neix aquest 2014.

Pretén mostrar als joves el nou món que tenen davant i motivar-los per a que facin realitat els seus projectes. Busca ser l’espurna que els faci començar a moure’s i desenvolupar l’esperit crític respecte tot el que els rodeja. Està dirigit a estudiants de disseny, publicitat i comunicació i també a juniors d’aquests sectors. Són joves inquiets, amb projectes propis, motivats i amb ganes d’aprendre i fer contactes.

Tindrà 5 conferències, 3 workshops, 1 PechaKucha, speed-dating (revisió de portfolis), 1 mercat d’idees i 3 converses (taules rodones). Tot gratuït: volem demostrar també que fins i tot un festival pot fer-se d’una altra manera i ser igualment competitius i oferir contingut de qualitat.

Organitzat per The Creative Riot, amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Disseny de San Cugat

logo_CD

 

Casa de Cultura
Castellvi 8 (al costat del Monasteri)
San Cugat del Vallès
2, 3 i 4 d’octubre de 2014

 www.creatusdominus.com