#dempeus amb @Peter Bilak

En aquesta xerrada, Peter Bilak ens descobrirà perquè les pràctiques editorials actuals tenen les seves arrels al segle XIX i com, per tal d’avançar, és possible que s’hagi de tornar als orígens i reconectar amb els lectors.

També parlarà del seu projecte actual, WorksThatWork, creat amb la intenció de repensar paradigmes editorials, amb el finançament, la distribució i la producció com a punts de partida.

d'empeus_1

Dijous 3 de juliol de 2014
A les 19 h
Laie CCCB
Montalegre 5
sessió en anglès, sense traducció · entrada lliure · aforament limitat

Dempeus 2014_07_03

#dempeus és un cicle d’activitats de petit format que aspira a difondre iniciatives culturals que realment valen la pena, noms de primera línia de disciplines i en formats diversos que desitgem que mereixin la vostra atenció.
Poesia, fanzines, música, ebooks, art, llibres… Us hi esperem!