L’album en rebonds. L’il·lustrador, el pintor i el diable

Conferència de Michel Galvin, il·lustrador i artista plàstic (París), seguida d’una taula rodona amb Julia Pelletier, directora del Festival internacional de llibres Il·lustrats ‘Como Pedro por su casa’ (Barcelona), i Arianna Squilloni, editora de A buen paso (Barcelona).
Moderadors: Isabelle Torrubia i Pascal Humbert

Michel Galvin va néixer a Montreuil a principis dels anys 60. Apassionat de la imatge i del gargot, va trencar amb l’escola i el seu pas per les belles arts de París va ser breu. Impressionat per l’obra d’Alfred Kubin, Saul Steinberg, Ralph Steadman i altres, decideix tornar a la il·lustració. En aquest moment publica alguns àlbum d’infantil i juvenil, còmics i s’arrisca a ensenyar el seu art. Aconsegueix superar la il·lustració de Construire un feu de Jack London (l’Ampoule), a filosofar amb l’Étroit cavalier (Seuil jeunesse), i a explicar el diable als nens, la qual cosa no és fàcil…

conferencia dijous 22 conferencia dijous 22bis

Entrada lliure · Traducció
Institu Français
Moia 8, Barcelona
Dijous 22 de maig
A les 19.30h