L’album en rebonds. Gaudir dels llibres d’artista amb els petits lectors

Conferència de Pascal Humbert
Apassionat per les riques relacions entre les avantguardes pedagògiques i artístiques, Pascal Humbert, nascut a França s’ha especialitzat en el llibre infantil fets pels artistes. Enfoca l’àlbum il·lustrat com un món independent, amb els seus grans continents però també amb terres ignotes i arxipèlags desconeguts que li encanta donar a conèixer.

És professor, crític, formador, conferenciant a universitats i animador de tallers de plàstica al voltant del llibre (indistintament amb xiquets, estudiants i adults).
També treballa com a artista de la imatge, en el camp del grafisme d’autor. I és co-fundador del petit col·lectiu anomenat l’atelier des arpètes (el taller dels aprenents) amb el qual exposa a arreu del món i participa en diferents jurats, workshops i xerrades.

conferencia dijous 15 conferencia dijous 15bis

Entrada lliure, afforament limitat · Conferència en català ·
Biblioteca Xavier Benguerel
Av Bogatell, 17
Dijous 15 de maig
A les 19h