Fiu, propulsió de Projectes Creatius

És el moment de crear un aparador per a tots aquests talents que el
dia de demà seran el nucli creatiu del món professional i la societat.
LʼHumbert Clotet i la Georgina Capdevila són dos joves de 21 anys que aquest mateix any es graduaran en Gestió del Disseny a lʼESDi. Com a projecte final de grau neix Fiu, un esdeveniment creat amb la voluntat de propulsar projectes de qualitat en mans de noves generacions creatives. Un punt de trobada on estudiants en busca dʼinspiracions i referències, podran resoldre les seves inquietuds del/sobre el futur, així com un hub on les empreses interessades en el creative-hunting podran descobrir el gran talent creatiu del nostre país. Fiu esdevindrà a finals de maig a lʼedifici DHUB de Barcelona amb tot un seguit dʼactivitats.

The Fiuers és un seguit de micro-conferències de 10 new comers, que exposaran experiències, visions de futur, motivacions i creativitat. Hi participaran: Domestic Data Streamers, Virgulillas, Guillem Casasús, Achos, els germans Mullor, Tropèl Il·lustració, Gastón Lisak, Gemma Estadella, Colmillo de Morsa i Mar de la Llave.
Pro-Fiuers, dos professionals consolidats del sector de la creativitat compartiran en una conferència les experiències personals al llarg de la seva carrera. Els convidats són Xavier Verdaguer (www.xavierverdaguer.com) i Isaac Marcet (www.playground.net).
Fiu*Dating és una activitat sense precedents a Barcelona, en format 7x7x7: 7 professionals, 7 assistents (prèviament inscrits via open call), durant 7 minuts. Permetrà crear sinergies entre estudiants i màsters que aconsellin i opinin sobre el portfoli dels professionals del demà. Els màsters que hi participaran són Bunkertype,  MuchoBarcelona, Device, Oscar Guayabero, Conrad Roset, Lagranja i Cocolia.

Fiu_1

A més, des de Fiu Barcelona també es contemplen a aquelles empreses que busquen talent creatiu i emergent. Fiu Barcelona presenta un espai ideal on compartir experiències, fer networking i innovar en formarts i continguts, en un ambient relaxat, amè i amistós.

LʼHumbert i la Georgina, moguts per la voluntat d’impulsar aquest moviment i partint d’experiències prèvies en el sector, decideixen crear Fiu: un esdeveniment inèdit a Barcelona, amb la intenció dʼoferir un primer aparador de tots aquests joves creatius emergents que sovint no reben lʼatenció que mereixen. Contemplen aquest esdeveniment com a l’eina que provoqui un abans i un després en la filosofia del creative-hunting local. Fiu és propulsió de talent creatiu. A través de http://fr.ulule.com/fiubarcelona/ busca micromecenatges per tal de fer front a diversos gastos com la comunicació, la producció i lʼadequació de lʼespai.

Fiu_2

Dimarts  27 de maig
De 16 a 22 h.
Edifici DHUB, Barcelona

 http://fiubcn.com/