Dangerous Opportunites

«Dangerous Opportunities: Australia, Europe and Design in the Asian Century» és el títol de la conferència que impartiran Paul Carter, Marta Malé-Alemany i Terry Cutler el proper dilluns 7 d’abril.

Per què allò que es concep com una “crisi” en una societat es veu com una “oportunitat perillosa” en una altra? Quines tècniques de disseny, quins acords de col·laboració i quins marcs socials poden encaminar millor un període de canvis sistemàtics, tant a nivell mundial com a nivell supraestatal i nacional?

Els tres ponents d’aquesta conferència parlaran del paper que té el disseny a l’hora de trobar solucions sostenibles a gran escala per reptes socials i mediambientals, amb un objectiu que va més enllà: examinar projectes col·laboratius que aportin punts de vista, experiències i eines d’Austràlia i el Pacífic a l’animat debat sobre la revalorització constant dels objectius i de la identitat col·lectiva d’Europa.

Conferència en anglès oberta a tots els públics en el marc de la 3a edició del Transdisciplinary Design Research Symposium organitzat per la RMIT University i el RMIT Design Research Institute sota el títol «Collaboration: Organising for design impact and value».

La conferència es retransmetrà en directe a través del canal streaming d’Elisava.
Si vols fer qualsevol comentari a través de Twitter, pots fer servir el hashtag #dangerousopportunities

Inscripcions a [email protected]

dangerous_opportunities

Dilluns 7 d’abril
A les 18 h.
Elisava
Sala Aleix Carrió (1a planta)
La Rambla 30-32. Barcelona