Chill Laus 73, Rosa Llop

“Guys, we have ran out of money … Now we have to think!” *

Vivim un moment molt excitant: la crisi i la producció digital ho estan canviant tot i la professió ha d’enfrontar a grans reptes. Els nostres clients han canviat les seves necessitats. El procés i la metodologia per dissenyar ja no poden ser les mateixes. I tampoc el model de negoci.

Fa una mica més d’un any em vaig penjar el cartell d’ex-designer i em vaig donar un temps per estudiar. Vaig començar a observar el món del desenvolupament de software i la innovació per tractar de detectar què hi havia a la seva naturalesa que pogués servir per obrir noves perspectives al món del disseny gràfic. Aquestes idees les vaig escrivint al meu blog personal i tot aquest temps m’ha servit per dibuixar un mapa sobre el qual situar els canvis que està provocant l’avanç digital ia quins reptes hem d’enfrontar els dissenyadors.

En aquest Chill Laus m’agradaria compartir amb tu una mica d’informació d’aquí i d’allà: eines per enfrontar-nos a noves necessitats, metodologies de treball més dinàmiques, algunes reflexions sobre el disseny en general i per què cal Pensar el disseny gràfic en particular.
Comparteix també la teva visió amb mi! Hi haurà cervesa!

bau_chill_laus_rosa_llop
Jueves, 30 de mayo
A las 20h

Auditori del FAD
Pl. dels Àngels 5-6, Barcelona
Entrada: 3 euros
Socis FAD i ADCV gratis
Aforament limitat, reserves a a [email protected] o a Facebook