Disseny i Cinema

El disseny és a tot arreu i la diversitat de les seves disciplines i manifestacions es pot constatar en moltes produccions audiovisuals. Només cal repassar la llista de produccions documentals dels darrers anys a nivell internacional per descobrir una gran quantitat de títols de gran interès, molts d’ells inèdits a les nostres sales, on la figura de l’arquitecte i del dissenyador, així com les seves creacions i aportacions a la societat, s’han guanyat el reconeixement de la crítica i el públic internacional.
Conscients del valor d’aquesta abundant i diversa filmografia, de la mà de la Filmoteca de Catalunya, durant el FADfest podrem gaudir d’una programació monogràfica dedicada als films documentals que tenen el disseny com a protagonista.

28/06/2012 Food design-The film (2007, Nikolaus Geyrhalter)
05/07/2012 The visual language of Herbert Matter (2010, Reto Caduff)
12/07/2012 Eames: The Architect & The Painter (2011, Jason Cohn,Bill Jersey)
12.07.2012 Marc Jacobs and Louis Vuitton (2007, Loic Prigent)