Barcelona Type & Design Summer workshops

Ens plau comunicar-vos la posada en marxa dels Barcelona Type & Design Summer Workshops que tindran lloc del 18 al 30 de juliol de 2011.
La proposta d’aquests tallers és dur a terme a Barcelona uns cursos impartits per professionals de primer nivell als que tots admirem, oferint la oportunitat única de treballar durant uns dies colze a colze amb reconeguts tipògrafs, dissenyadors, il·lustradors i animadors com: Ken Barber de House Industries, Tony Brook d’Spin, Anthony Burrill, Cyrus Highsmith de Font Bureau i Johnny Kelly entre d’altres.
L’ambició és implantar tallers d’alta qualitat com una extensió a la nostra vida professional quotidiana o com un complement en el cas dels estudiants de nivell avançat. Amb aquest objectiu de qualitat els grups de participants seran reduits.
La descripció completa de cadascun dels workshops i les condicions de participació les podeu consultar a: http://www.typeanddesignworkshops.com
Per tal de generar un xarxa entre professionals internacionals i locals, i també per facilitar la comunicació (barreres idomàtiques) entre els participants i el director del workshop, cadascun dels tallers comptarà amb un professional local bilingüe que farà d’enllaç i vetllarà pel desenvolupament qualitatiu del taller.
Els tallers estan pensats per a professionals i estudiants de nivell avançat (últims cursos, post-graus, màsters) d’àmbit nacional i internacional.
Un altre element important que volem destacar és la localització, els workshops es celebraran a Palo Alto, al segon pis d’Estudio Mariscal.
Segur que molts ja sabeu que és un lloc magnífic i a 5 minuts de la platja!
Aquesta és una iniciativa independent impulsada per Base Design i Enric Jardí que ha comptat amb el suport de Xavier Mariscal i el seu estudi. Una iniciativa amb la voluntat de ser autosuficient sense suport econòmic públic ni privat.
Per això us demanem la vostra complicitat… Esperem que trobeu que és un iniciativa interessant i enriquidora per a la comunitat de dissenyadors (amb aquesta intenció ho hem fet). Si és així, us estarem infinitament agraïts si ens ajudeu a difondre els tallers via mail, facebook, twiters, blogs, webs, etc.