El estilo Quaderns Crema.

Treinta años de edición independiente, 1979-2009.

Creada hace treinta años por Jaume Vallcorba, Quaderns Crema es un referente de la edición catalana. Por la calidad y elegancia de sus publicaciones y por la línea editorial que combina la recuperación de clásicos olvidados con las nuevas tendencias de la narrativa, la poesía y el ensayo.

El diseño ha sido uno de sus signos de identidad. Pone en juego elementos de diferentes tradiciones: desde los clásicos del Renacimiento hasta los grandes maestros del siglo XX. Con el mismo espíritu su catalogo combina el periodismo de los años treinta, los clásicos medievales, Martí de Riquer, J.V. Foix, los ensayos de Gabriel Ferrater, los cuentos de Quim Monzó, Sergi Pàmies o Empar Moliner.

Del 12 de mayo al 23 de junio. Biblioteca Jaume Fuster, Pl. Lesseps, 20-22

L’estil Quaderns Crema.

Trenta anys d’edició independent, 1979-2009

Creada fa trenta anys per Jaume Vallcorba, Quaderns Crema és un referent de l’edició catalana. Per la qualitat i l’elegancia de les seves publicacions i per la línia editorial, que combina la recuperació de clàssics oblidats amb les noves tendències de la narrativa, la poesia i l’assaig.

El disseny ha estat un dels signes d’identitat de Quaderns Crema. Posa en joc elements de diferents tradicions: dels clàssics del Renaixament als grans mestres del segle XX.

Amb el mateix esperit, el seu catàleg combina el periodismo dels anys trenta, els clàssics medievals, Martí de Riquer, J.V. Foix, els assaigs de Gabriel Ferrater, els contes de Quim Monzó, Sergi Pàmies o Empar Moliner.

Del 12 de maig al 23 de juny. Biblioteca Jaume Fuster. Pl. Lesseps, 20-22.