c de c

Tertúlies c de c al DHUB

Després de parlar sobre fotografia (juny), disseny gràfic (juliol) i creativitat publicitària (setembre), el DHUB acull una nova tertúlia mensual del Club de Creatius d’Espanya (c de c), aquesta vegada dedicada al món de l’animació i del motion graphics.

Quatre referències clau del sector a Barcelona hi participen: Javier Mariscal, íntimament lligat a la cultura visual de la ciutat; Nico Casavecchia, realitzador de la productora boolab; Joaquín Urbina, director creatiu de l’estudi No-Domain; i el col·lectiu Dvein, resident a Barcelona però amb treballs de pes internacional, com ara els títols de crèdits de Spiderman 3.

Tots quatre convidats presentaran el seu Top 5 de peces clau d’animació i/o motion graphics, tant actuals com antigues, procedents o bé d’Espanya o bé de l’estranger. Cada presentació finalitzarà amb una xerrada sobre un projecte propi.

Dimarts 20 d’octubre 2009, a partir de les 20 hores

DHUB Montcada (c/ Montcada, 12)
Entrada lliure. Cal confirmar assistència a [email protected]
Aforament limitat

Link: www.clubdecreativos.com