Torna la Festa del Grafisme a Portbou

2, 3 i 4 d’octubre d’enguanyLa bona acollida i bon record que va deixar la Festa del Grafisme el 2008 ens han decidit a fer-ne la segona edició el 2, 3 i 4 d’octubre d’enguany.

La filosofia de l’esdeveniment segueix inspirada en la mirada serena, la cultura «slow», la vinculació a la població, la combinació de l’experimentació amb l’aspecte lúdic, la condició transfronterera, etc. La Festa del Grafisme s’ha revelat com una manera engrescadora d’acabar la temporada d’estiu i de començar el curs, tant pels alumnes de disseny, com pels seus professors, com per la gent amb curiositat i pels propis vilatans.

Exposicions, tallers participatius i xerrades van acompanyats d’activitats més difícils de descriure, com jocs, intervencions o guateques. Alguns d’ells ja consten en el programa i d’altres s’hi afegiran properament.


Link : www.festadelgrafisme.org