DHUB

Quatre referents del sector a Barcelona

Tertúlies c de c al DHUB Des del mes de juny, el DHUB acull les tertúlies mensuals que el Club de Creatius d’Espanya (c de c) organitza a Barcelona. Mentre que a la primera tertúlia es va parlar sobre fotografia, aquesta vegada l’activitat estarà dedicada al disseny gràfic.

Quatre referents del sector a Barcelona – Albert Folch, Astrid Stavro, Mario Eskenazi i Mucho (Marc Català i Pablo Juncadella) – presentaran el seu Top 10 de les millors peces de disseny gràfic: des d’un logotip o una identitat corporativa, fins a una tipografia, la portada d’un disc, un cartell o una revista. Així mateix, acabaran la seva intervenció amb l’anàlisi d’un projecte propi.

Dia: dijous 16 de juliol 2009
Horari: a partir de les 20 h
Lloc: DHUB Montcada (c/Montcada, 12)

Entrada lliure. Cal confirmar assistència a [email protected]