ARTS SANTA MONICA

US Trade Center Graphics in Europe

«Per primera vegada es mostren els esbossos per a la gràfica dels centres comercials americans a Europa que Lanfranco Bombelli va realitzar a diverses ciutats: París, Estocolm, Frankfurt, Milà, …, durant els anys seixanta i setanta. Aquest material, que pertany actualment al fons familiar, el va donar a conèixer el mateix Bombelli abans de la seva mort l’estiu de 2008, amb la proposta de fer-ne una exposició.


Fruit d’aquesta iniciativa és l’exposició que es presenta a l’Arts Santa Mònica amb una instal·lació de l’artista Tom Carr. S’hi mostren, a més dels dissenys de Bombelli, obres de Duchamp, Cage, Hamilton i Max Bill, que contextualitzen l’esperit de l’època (l’art concret i el pop) que Bomblli va donar a conèixer com a artista i galerista. (…)»

US Trade Center Graphics in Europe
Lanfranco Bombelli
Esbossos per a la gràfica dels centres comercials americans a Europa (1967-1977)
Una instal·lació de Tom Carr.
Inauguració 25 de juny a les 20h
Exposició oberta del 26 de juny al 20 de setembre de 2009
Arts Santa Mònica: Arxiu (planta baixa)
Produeix Arts Santa Mònica i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació amb la col·laboració de la Galeria CAdaqués Dos, l’Escola MAssana, l’Ajuntament de Cadaqués i el MACBA.

Link : http://www.artssantamonica.cat/programa.html