Mètodes

(CAT)
Una jornada dedicada al món de la il·lustració organitzada per l’ESDAP (Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya) al voltant del concepte del mètode, aplicat a la il·lustració.

El mètode pot definir-se com un camí que se segueix, una manera ordenada i sistemàtica de procedir per arribar a un resultat o un fi.

Amb la participació d’Arnal Ballester (Un cec amb una pistola), Montse Noguera (Dibuixa’m un traç), Carles Marsal (Matte Painting, procés creatiu d’entorns foto-realistes) i una conferència de Javier Jaén.

Divendres 20 d’abril
De 10:00 a 13:30 h
Museu del Disseny
Pl. De les Glòries, 37
Accés lliure i gratuït.

metodes_esdap

Métodos

(CAST)
Una jornada dedicada al mundo de la ilustración organizada por la ESDAP (Escuela Superior de Diseño y Artes Plásticas de Cataluña) en torno al concepto del método, aplicado a la ilustración.

El método puede definirse como un camino que se sigue, una manera ordenada y sistemática de proceder para llegar a un resultado a un fin.

Con la participación de Arnal Ballester (Un ciego con una pistola), Montse Noguera (Dibújame un trazo), Carles Marsal (Matte Painting, proceso creativo de entornos foto-realistas) y una conferencia de Javier Jaén.

Viernes 20 de abril
De 10:00 a 13:30 h
Museo del Disseny
Pl. de les Glòries,37
Acceso libre y gratuito.