superwine

La felicitat possible

La felicitat possible el cicle de debats entorn els significats culturals del vi, amb veus diverses des de la viticultura, la societat i el pensament, presenta aquest dimarts 5 d’abril un debat protagonitzat per la viticultora Sara Pérez i l’artista Albert Gusi.

Viticultora i enòloga, Sara Pérez posa en relació amb els seus vins l’elegància i la rusticitat, la delicadesa i el poder, la renovació amb la voluntat d’obtenir una expressió genuïna de les arrels vitivinícoles del seu territori d’origen, la conca de Falset, a la comarca del Priorat i a la denominació d’origen Montsant. Quin paper juga el vi, els seus vins en concret, en la construcció de la pròpia idea del paisatge d’aquest Priorat? Com hi viu, com és la seva quotidianitat? Cap on va la cultura del vi i del territori? Con li agradaria que fos en el futur?

Tot això i més ho tractem a la segona edició dels debats de La felicitat possible, en què la Sara compartirà mesa amb Albert Gusi, un dels creadors que millor ens permeten de fixar, avui, la situació de l’art del paisatge. A partir de la seva producció ens apropem a qüestions com la definició i la transformació de la idea de paisatge, les aproximacions culturals que poden donar-se en els territoris del vi i la dimensió social del paisatgisme.

Organitzat per Oriol Pérez de TudelaAlbert Martinez Lopez-Amor.

Dimarts 5 d’abril. Arts Santa Mònica, 19:00 h.
La Rambla 7, Barcelona.
Entrada gratuïta. Al final del debat s’ofereix un tast de vi.